FANtv-nl-logo-mobile

Powerslice: Stel je eigen universele oplader samen

De Powerslice Quattro is een universele oplader die je zelf samenstelt uit losse modules. Een nieuwe gadget? dan koop je er gewoon de juiste module bij.


Met één oplader vier verschillende apparaten tegelijk opladen. Vanaf nu is het mogelijk met de Powerslice Quattro. Met een strak vormgegeven design, gebruiksgemak en keuzemogelijkheden biedt de Powerslice een goede oplossing voor het eenvoudig opladen van alle mobiele apparaten. Onvindbare adapters, een wirwar van snoeren of  te weinig stopcontacten behoren er mee tot het verleden.De Powerslice bestaat uit een basisstation en drie losse slices die op het basisstation geschoven kunnen worden. Elke slice is voorzien van een andere uitgang. Zo zijn er verschillende slices voor GSM's, iPod's, camera's, iPhones en ander elektronische producten. Daarnaast bevindt zich aan de zijkant van het basisstation een USB poort. Hiermee kan een vierde apparaat opgeladen worden. De slices en het basisstation worden los van elkaar verkocht. Zo kan iedereen zijn eigen oplader creëren.


Komen er nieuwe apparaten op de markt, dan worden hiervoor nieuwe slices ontwikkeld. Zo is de Powerslice ook voor de toekomst geschikt.


Ook is de Powerslice energie efficiënt doordat het een aan/uit knop heeft. Hiermee kan met één druk op de knop de oplader aan- of uitgeschakeld worden. De stekker kan dus gewoon in het stopcontact blijven zitten. Een nieuwe telefoon of camera? Een nieuwe slice kan voordelig aangeschaft worden.


De powerslice Quattro is vanaf half oktober verkrijgbaar in de Benelux. De adviesprijs van het basisstation is 29,95 euro, iedere slice kost 7,95.

Vergelijkbare artikelen