FANtv-nl-logo-mobile

Muzikale blu-ray-speler

Wie aan blu-ray denkt, die denkt aan films. Maar bij de Denon DBP-2010 is er extra aandacht besteed aan het geluid. Dit maakt deze speler ideaal voor muziekliefhebbers.


Natuurlijk bevat de Denon DBP-2010 alle audio-uitgangen die je van een blu-ray speler mag verwachten, maar daar bovenop komt nog veel moois. Zo is er een extra analoge stereo-uitgang die is voorzien van perperdure Burr Brown D/A-convertors. En je treft nog veel meer analoge audio-componenten aan die je normaal alleen maar zien bij high-end   audio-apparatuur.En dan zijn er nog 7.1-kanaals analoge uitgangen op gezet die Dolby TrueHD en DTS-HD Master Audio volledig ondersteunen.


De Denon DBP-2010 biedt hierdoor niet alleen het allerbeste geluid bij blu-ray films, maar is ook zeer geschikt voor het afspelen van cd's, dvd's en blu-ray's met muziek.Verder is de Denon DBP-2010 voorzien van een ethernet-netwerkaansluiting en kan via Profile 2.0 informatie en leuke extra's van internet halen. 10-bits beeldverwerking, digitale ruisonderdrukking en Full-HD upscaling zijn allemaal aanwezig.


De DBP-2010 heeft een adviesprijs van 799 euro en is te koop bij de betere electronicawinkels.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl