FANtv-nl-logo-mobile

Superdunne Sony A-serie Walkman

De Walkman X-serie heeft nooit gebracht wat Sony er van verwacht heeft. Bij de opvolger, de A-serie, gooit men het daarom over een andere boeg.


Zo is Sony weer van de toch zo populaire touchscreen-technologie afgestapt. In plaats daarvan heeft men de A-serie voorzien van een OLED-scherm. Door de OLED-technologie is men in staat een superdunne mp3-speler te ontwikkelen. De Sony A-serie Walkman meet op zijn dikste punt slechts 0,72 centimeter!!!Ook WiFi is bij de A-serie weer afgeserveerd. Hieraan hadden de gebruikers kennelijk niet zo veel behoefte, en zo bespaar je natuurlijk wel op de prijs. Verder is de A-serie Walkman namelijk wel een geavanceerde mediaspeler. Je kunt bijvoorbeeld mediabestanden van de computer naar de Walkman slepen, als de bestanden in een niet af te spelen bestandsformaat staan worden ze automatisch naar het juiste formaat geconverteerd.


Ook de specificaties zijn goed. Het 2,8-inch oled-scherm  kan een resolutie van 240 bij 400 pixels aan, en zijn een fm-radio en een tv-uitgang beschikbaar en noise cancelling zorgt voor een betere geluidskwaliteit.


Alleen het design van de dunne Sony A-serie Walkman, daar willen we maar niet te veel woorden aan vuil maken. Je moet er van houden.


De mediaspeler wordt eerst in Japan uitgebracht. Daar kost hij omgerekend ongeveer 180 euro (16GB), 225 euro (32GB) of 300 euro (64GB). Daarbij is een prijzige kwalitatief zeer goede Sony MDR-EX300SL hoofdtelefoon inbegrepen.

Vergelijkbare artikelen