FANtv-nl-logo-mobile

TomTom Start: Een goedkopere TomTom

TomTom komt met een nieuw instapmodel. Deze is met prijzen vanaf 129 euro goedkoper dan andere TomTom's, maar de mogelijkheden hebben hier niet onder te lijden.Zo is de TomTom Start voorzien van luxe functies als IQ Routes waarmee met behulp van rijervaringen van andere gebruikers de snelste route berekend kan worden. Het apparaat maakt gebruik van meer dan 800 miljard snelheidsmetingen op de kaart om de snelste route te plannen. Ook Map Share, waarbij kaarten door andere gebruikers kunnen worden gecorrigeerd is aanwezig op de Tom Tom Start.De TomTom Start biedt zelfs een mogelijkheid die de andere navigatiesystemen niet kennen. Via covers kan de TomTom van een ander kleurtje worden voorzien. Er zijn covers in zes kleuren beschikbaar. De TomTom Start zelf is in het zwart en in het wit te koop. Waarbij opgemerkt moet worden dat de witte versie alleen beschikbaar is in combinatie met de kaarten van Europa. De extra covers kosten 14,95 euro per stuk.


Gebruikers die hun apparaat een nog persoonlijker tintje willen geven, kunnen met behulp van de TomTom Home desktop software een ruim aanbod aan content downloaden, zoals opstartschermen en een hele reeks speciale stemmen.Het apparaatje beschikt over een 3.5 inch scherm en weegt slechts 128 gram. De TomTom Start wordt geleverd met een geïntegreerde bevestiging. Hiermee past het apparaatje in een broekzak, kleine tas of het handschoenenvak in de auto.


De TomTom Start met Beneluxkaart is te koop voor 129 euro. De Europa-versie kost 159 euro. Zodra beschikbaar is de TomTom Start te koop via de webwinkel van TomTom.


Vergelijkbare artikelen