FANtv-nl-logo-mobile

Memorex MyVideo VGA en HD

Memorex komt met twee nieuwe supercompacte videocamera's. De kwaliteit van beide modellen verschilt nogal van elkaar.


Het gaat om de  MyVideo VGA en de MyVideo HD. Beide compacte camera's zijn geschikt voor zowel het maken van foto's als videofilmpjes, waarbij de nadruk ligt op de video-functie.
Memorex MyVideo VGA
Erg indrukwekkend zijn de prestaties van de MyVideo VGA echter niet. De foto's worden geschoten in een 0,3 megapixelkwaliteit (640 x 480 pixels), de maximale zoom bedraagt 2x en het geheugen van 2GB kan slechts 1 uur aan videobeelden bevatten. Schroef je de resolutie naar beneden dan heb je meer ruimte, maar dat is niet aan te raden.


Memorex MyVideo HD
Met de Memorex MyVideo HD is het gelukkig een stuk beter gesteld. Deze overtreft zijn kleine broertje op alle punten. De MyVideo HD haalt een vijf-megapixel resolutie, heeft 3x zoom en een opslagruimte van 4GB. Er wordt een HDMI-kabel meegeleverd om de beelden zonder kwaliteitsverlies op een televisie te bekijken.


Zowel de MyVideo VGA als de MyVideo HD beschikken over een 2-inch kleurenscherm en worden geleverd met diverse A/V-kabels. Het overzetten van de filmpjes gebeurt via USB2.0.


De camera's zijn in het zwart en wit te koop. Vooralsnog zijn ze alleen in Amerika te koop waar de MyVideo VGA 100 dollar kost.

    


Wie de camera daar wil bestellen doet er echter verstandig aan de HD-versie te kiezen. Deze biedt heel wat meer kwaliteit voor een meerprijs van 30 dollar.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl