FANtv-nl-logo-mobile

Bang & Olufsen BeoVision 10

Het geluid neemt letterlijk een belangrijke plaats in bij de B&O BeoVision 10. Bijna de helft van de flatscreen bestaat uit speaker.


Onder het 40-inch Full-HD beeldscherm bevindt zich een enorme platte surroundspeaker die de televisie bijna vierkant maakt. De complete platte televisiekast is 100 centimeter breed en 95 centimeter hoog.


Voor een in een flatscreen ingebouwde speaker levert die van de BeoVision 10 een indrukwekkend krachtig surroundgeluid. Dat beweert Bang & Olufsen tenminste, maar deze fabrikant heeft ons nooit teleurgesteld.De televisie kost circa 6.000 euro, maar daarvoor krijg je dan naast een mooi design en geweldig geluid ook een uitstekende beeldkwaliteit. De verversingssnelheid bedraagt 200/240Hz, er is edge-lit led-backlight, en voor randapparatuur zijn er twee hdmi-aansluitingen beschikbaar. Er wordt een platte muurbeugel meegeleverd waarmee je de televisie 45 graden naar links of rechts kan draaien.


Het stoffen paneel voor de speaker kan worden vervangen. Bang & Olufsen levert ze los in het zwart, wit, zilver, donkergrijs, blauw en oranje. Zo past de televisie in iedere huiskamer.

Vergelijkbare artikelen