FANtv-nl-logo-mobile

Casio Exilim Zoom EX-Z330

Casio blijft nieuwe Exilim camera's presenteren. De Zoom EX-Z330 is een eenvoudige maar kwalitatief zeer goede camera voor dagelijks gebruik.


Deze nieuwe Casio-camera heeft een innovatief, slank ontwerp en is leverbaar in vijf trendy kleuren. De elegante rondingen geven de EX-Z330 een coole, moderne uitstraling en de camera is uitgerust met leuke technische snufjes.


De EX-Z330 is de opvolger van de succesvolle Exilim Zoom EX-Z2. De camera is bij uitstek geschikt voor dagelijks gebruik. Zo beschikt deze Casio-camera over 12,1 megapixels, 3x optische zoom en een 6,9 cm (2,7-inch) TFT-kleurenscherm. Daarnaast kunnen gebruikers met deze camera HD-video's opnemen.Met de Dynamische Foto-functie beschikken gebruikers over beeldbewerkingsmogelijkheden. Zelfs zonder een pc kunnen ze bewegende beelden bewerken. Bewegende beelden zijn uit de achtergrond te isoleren en vervolgens in een stilstaand beeld te plakken.


Fotografen die puur gebruiksgemak willen, kunnen de camera al het werk laten doen door de Easy Mode-functie in te stellen.
 
Een innovatieve, hoogwaardige beeldprocessor vormt het hart van de Casio EX-Z330. Deze processor kan foto's extreem snel verwerken en garandeert daardoor een uitstekende beeldkwaliteit. De beeldprocessor is ook nog eens veel energiezuiniger dan voorgaande versies.


Naast de gezichtsherkenningsfunctie kan de gebruiker met de Intelligente Autofocus ook onderwerpen in een kader of landschap zoeken en de scherpte en belichting nauwkeurig bepalen. Dit voorkomt wazige beelden van mensen en landschappen. Natuurlijk beschikt de EX-Z330 ook over een populaire Casio-innovatie als de Make-up-functie voor portretfotografie. In deze stand stelt de camera automatisch scherp op het gezicht van het onderwerp, egaliseert hij de huid en vermindert hij te sterke schaduwen in het gezicht. Een andere populaire Casio-innovatie is de Landschapfunctie. Hiermee maakt de fotograaf eenvoudig prachtige landschapsfoto's, zelfs bij mistig of regenachtig weer.
 
De Casio Exilim Zoom EX-Z330 is per direct beschikbaar in de kleuren zwart, zilver, blauw, goud en paars en heeft een adviesprijs van 179 euro.

Vergelijkbare artikelen