FANtv-nl-logo-mobile

Speciale lichtgewichttas voor netbooks

Omdat standaard laptoptassen niet echt geschikt zijn voor de kleine netbooks komt Targus met een speciale lichtgewicht netbooktas.


Kleine laptops zijn vanwege hun lichte gewicht en beperkte omvang handig bij vergaderingen, in het onderwijs en om mee te nemen van en naar het werk. Maar als men zo'n computer vervoert in een gewone tas of in een laptoptas die te groot is, kan die tijdens het vervoer gemakkelijk beschadigd raken door krassen en stoten.
De nieuwe Targus A7 Netbook Messenger - TSM101EU is een mooie en praktische netbooktas die ontworpen is om kleine draagbare pc's te beschermen tijdens het vervoer. De tas biedt plaats aan maximaal laptops van maximaal 12 inch en heeft een uniek stootkussensysteem dat de computer tegen krassen en stoten beschermt. Dit stootkussensysteem zorgt tevens voor luchtventilatie, zodat een laptop die tijdens het gebruik erg warm is geworden tijdens het vervoer daarna snel kan afkoelen.De tas is uitgevoerd in nylon van slijtvaste kwaliteit en heeft een waterafstotende bodem, zodat de tas bestand is tegen alle mogelijke externe weersinvloeden.
Tegen zere schouders
Langere tijd met een laptoptas rondlopen wordt op den duur zwaar en onaangenaam, maar bij de ontwikkeling van de nieuwe Targus Netbook Messenger is hiermee rekening gehouden. De tas weegt slechts een halve kilo en door de gevoerde, verstelbare schouderriem is de tas ook aangenaam om te dragen.


De tas is voorzien van een aantal extra vakken voor accessoires. Deze zijn gevoerd met zacht microsuède, waardoor bijv. mobiele telefoons, pda's of camera's ook tegen krassen worden beschermd.
Productinformatie
De nieuwe Targus A7 Netbook Messenger - TSM101EU is een lichtgewicht laptoptas voor netbooks en kleine laptops met een schermafmeting van maximaal 12`. De tas is ontworpen om optimale bescherming tijdens het vervoer te bieden en heeft een stootkussensysteem dat de computer tegen stoten en krassen beschermt. De tas weegt slechts een halve kilo en heeft een gevoerde en verstelbare schouderriem, waardoor de tas prettig is om te dragen.


De Targus laptoptassen zijn ondermeer te koop via Wehkamp.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl