FANtv-nl-logo-mobile

Samsung komt met 3D home entertainment

Samsung presenteerde op CES 2010 de eerste complete 3D home entertainment-set. Deze bestaat uit een LED-HDTV, een 3D Blu-ray speler en een 'active shutter' bril.


Samsung beschikt met de BD-C6900 over de eerste 3D Blu-ray speler ter wereld, die op CES direct met de 'Best of Innovations 2010' award is bekroond.3D Blu-ray speler en 3D Blu-ray home theater system
De Samsung BD-C6900 Blu-ray speler ondersteunt de nieuwe 3D Blu-ray standaard voor een indrukwekkende 3D-bioscoopervaring in de woonkamer. De slanke 3D Blu-ray speler is stijlvol vormgegeven: de behuizing is deels transparant waardoor je de disc ziet draaien als deze speelt.


 


Voor het bijbehorende 3D surround geluid heeft Samsung het Blu-ray home theater system HT-C6930W met 7.1 channel surround sound ontworpen. De ingebouwde digital signal processor (DSP) zorgt ervoor dat ook het verticale 3D geluids realistisch is. Het home theater system speelt zowel Blu-ray Discs als DVD's in 1080p af en ondersteunt de Dolby Digital Plus, Dolby True HD en DTS-HD Master Audio geluidsformaten. Je kunt via geïntegreerd DLNA gemakkelijk draadloos content delen met andere apparaten in huis. De zwarte hoogglans finish geeft het home theater system een hoogwaardige uitstraling, die bij de geluidskwaliteit past.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl