FANtv-nl-logo-mobile

Archos Home Tabets

Archos brengt twee nieuwe Multimedia-Tablets op de markt. verwar deze niet met Tablet PC's, want het zijn echte mediaspelers voor in huis.


Volgens Archos vormen de touchreen-apparaten een brug tussen een smartphone en de PC, maar we zien ze toch vooral als mediaspelers waarop je ook kunt internetten. De namen geven het al aan, hoewel portable zal je de Archos 7 en Archos 8 Home Tablet niet snel mee de straat op nemen. Vooral de Archos 8 niet, deze lijkt daarvoor veel te veel op een digitaal fotolijstje.Archos 8


Het tonen van foto's en het afspelen van video's en muziek zijn de belangrijkste taken van de Archos Home Tablets. Daarnaast kun je ze ook met je draadloze netwerk verbinden om vanaf de bank of vanuit bed wat te surfen en mailen en om contacten te onderhouden via sociale netwerksites. Beide tablets zijn voorzien van een 600MHz Arm-processor. Snel genoeg voor deze taken.

De Archos 7 (7 inch) is licht en slank (resp. 350 gram en 1,2 centimeter) en neem je makkelijk mee het hele huis door. Met de 8 inch Archos 8 lijk je wat minder goed uit de voeten te kunnen. Deze kan wel heel goed als digitaal fotolijstje ingezet worden als je hem even niet gebruikt.Archos 7


De prijs is het sterkste punt van de Archos Home Tablets. Beide versies hebben een adviesprijs van 149 euro gekregen. Binnenkort liggen ze in de winkel.

Vergelijkbare artikelen