FANtv-nl-logo-mobile

Kodak Slice touchscreen-camera

De Kodak Slice is een nieuwe digitale fotocamera die is voorzien van een 3,5 inch touchscreen.


Op de CES in Las Vegas was de Slice al te zien, maar nu is hij in Amerika dan ook daadwerkelijk te koop, de Kodak Slice met 16:9 3,5 inch touchscreen. Wanneer de camera naar Nederland komt is nog niet bekend.Het is een relatief groot scherm waarover de Kodak Slice beschikt. Daarmee navigeer je makkelijk door de functies van de digitale camera. Bovendien is het scherm van de Slice voorzien van een anti-reflecterende coating, wat natuurlijk wel nodig is als je in de zon alle menu's goed wilt kunnen zien.


Aan intern geheugen heeft de Kodak Slice slechts 2GB geheugen, maar dat is geen probleem want dit is via kleine microSDHC-geheugenkaartjes uit te breiden. Dat is ook wel nodig wel nodig als je in maximale resolutie je foto's wilt maken, want de 14-megapixel CCD-sensor van de Slice maakt omvangrijke plaatjes.Ook inzoomen gaat goed met de touchscreen-camera, want de Kodak Slice is voorzien van een 5x Schneider-Kreuznach lens.


In de VS kost deze digitale camera omgerekend ongeveer 260 euro. We hopen dat hij snel naar Europa komt, liefst ook tegen die prijs!

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl