FANtv-nl-logo-mobile

Nieuwe Creative Zen spelers

Creative komt met een aantal nieuwe Zen mediaspelers, de Zen Style 100, de Zen Style 300 en de Zen X-Fi Style.


Creative Zen X-Fi Style
De Zen X-Fi Style is de topper van de drie. Deze mediaspeler kan tot het topsegment worden gerekend. Hij bevat de X-Fi geluidsverbeterende technieken van Creative en moet dus in staat worden geacht muziek mooier weer te geven dan hij opgenomen is.De X-Fi Style beschikt over een 2,4 inch scherm (640 x 480) om video op te bekijken. Vreemd genoeg is dit geen touchscreen iets wat bij een andere speler van Creative, de Zen X-Fi2, wel het geval is. Creative blijft beide spelers dan ook naast elkaar leveren.


Een microfoon, een speaker, een fm-radio en een tv-uitgang zijn allemaal aanwezig op de Creative Zen X-Fi Style. Er zijn zelfs (zeer) beperkte internetmogelijkheden. De Zen X-Fi Style kan rss-feeds downloaden en weergeven.


Ondersteunde mediaformaten zijn mp3, wma, aac, flac en wav (audio) en mpeg4 sp, wmv, Xvid en DivX (video).


Voor wat betreft het geheugen kan de koper kiezen tussen 8GB, 16GB en 32GB. De prijzen starten waarschijnlijk rond de 80 euro.


Creative Zen Style 100 en Style 300
De twee andere nieuwe Zen's bevinden zich aan de onderkant van de markt. De prijzen zullen rond de 50 euro starten en eindigen waar die van de X-FI Style beginnen.De apparaatjes beschikken over een 1,8 inch schermpje en worden geleverd met 4GB, 8GB of 16GB geheugen. De Style 300 onderscheidt zich van de Style 100 door de aanwezigheid van een fm-radio en een ingebouwde speaker.

Vergelijkbare artikelen