FANtv-nl-logo-mobile

Amex Digital MP-501 mediaspeler

Amex Digital komt met een bijzonder kleine mediaspeler waarmee je videobeelden vanaf een geheugenkaart of usb-apparaat in HD via de televisie kunt afspelen.


Een mediaspeler die bij de televisie wordt geplaatst hoeft niet zo klein te zijn als een mobiel exemplaar, maar toch zijn er mensen die de voorkeur geven aan een klein onopvallend kastje. Voor hen heeft Amex Digital de piepkleine MP-501 ontwikkeld. Deze mediaspeler is nog geen 18 bij 13 centimeter groot, 1,5 centimeter dik en maar 250 gram zwaar.Je kunt de Amex MP-501 gebruiken om beelden die op een geheugenkaart, geheugenstick of externe harde schijf staan te streamen naar de televisie. Dit kan in 1080p Full HD kwaliteit. Het kleine kastje is daarvoor voorzien van een HDMI aansluiting.


Een ARM Cortex-A8 processor zorgt er voor dat de beelden ook in hoge kwaliteit zonder haperen worden weergegeven. Alle bekende videoformaten worden ondersteund. Natuurlijk kun je er ook muziek en foto's via je televisie mee afspelen.De kleine Amex MP-501 wordt in Amerika voor 49 dollar aangeboden. De Europese prijs is nog niet bekend.


Ondersteunde formaten  • Audio - MP3, WAV/PCM/LPCM, WMA, AAC, FLAC, MKA, AIF/AIFF, OGG, AC3, DTS

  • Foto - JPEG, GIF, TIF/TIFF, BMP, PNG

  • Video - AVI (Xvid, AVC, MPEG1/2/4), MPG/MPEG, VOB, MKV (h.264, x.264, AVC, MPEG1/2/4, VC-1), TS/TP/M2T (MPEG1/2/4, AVC, VC-1), MP4/MOV (MPEG4, h.264), M2TS, WMV9, Real

Vergelijkbare artikelen