FANtv-nl-logo-mobile

Cadeautips van LG

Met welke elektronische december-cadeaus kun je jezelf of iemand anders verrassen? In samenwerking met LG geven we enkele leuke cadeautips.


LG geeft je hier een aantal cadeautips, maar ook producten die je feestdagen nog aangenamer maken.


Meer dan een Blu-ray-speler: de LG BD570
Kijk jij graag samen met je partner naar een filmpje? Dan doe je hem of haar een groot  plezier met de BD570 van LG. Met deze Blu-Ray-speler speel je Blu-Ray-films haarscherp af op je tv – betere beeldkwaliteit vind je nergens.Bovendien kun je met de LG BD570 veel meer dan alleen naar films kijken. Ook foto's en muziek afspelen zijn handige opties. Zo kun je de BD570 direct gebruiken om op kerstavond je familie je nieuwste foto's te laten zien – draadloos. Ongeacht of de foto's op de thuis-pc, op een speciale fotowebsite, USB-stick of harddisk staan.


De BD570 is verkrijgbaar voor de consumentenadviesprijs van 149 euro.


A Christmas Carol zag je nog nooit zo scherp
December is de perfecte maand om heerlijk samen op de bank ouderwetse kerstklassiekers te bekijken. Met de LX9500 Full LED-tv van LG geniet je van de mooiste en ontroerendste films in haarscherpe kwaliteit. En dat op een beeldscherm van maar liefst 47-inch.Ook het stijlvolle design met een 16 mm dunne rand zal je kerst- of nieuwjaarsbezoek direct  opvallen. Wil je echt indruk maken, zet dan een 3D-film aan. De twee meegeleverde 3D-brillen zorgen voor een levensechte kijkervaring.


De LG LX9500 is verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs van 2.499 euro.


Draadloos multimediahoogstandje
Nog geen cadeau gevonden voor iemand die gek is van films en muziek? Dan is de DP1 van LG een perfecte optie voor kerst. Via deze multimediaspeler bekijk je direct alle op een USB-stick of pc opgeslagen foto's, filmpjes en  speelfilms op een tv.Het werkt op elke tv met een HDMI-aansluiting met supereenvoudige plug and play-installatie en gebruikersmenu. Er is zelfs een WiFi-versie, waardoor die warboel van draden voorgoed tot het verleden behoort.


De DP1 is verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs van 99 euro voor de basisversie (DP1B) en 129 euro voor de versie met WiFi (DP1W).


Ultraveilige opslag en back-up
Voor de vergeetachtige of niet supertechnische pc-gebruikers komt LG deze feestdagen met een ideale opslagoplossing die alle opslagzorgen wegneemt. De N1T1 is een NAS (Network Attached Storage) die niet alleen al je data veilig opslaat, maar ook automatisch back-ups van bestanden en zelfs van je programma-instellingen maakt. Dit alles zonder kabels doordat de N1T1 aangesloten is op je internetrouter.Hierdoor kun je er ook nog eens overal ter wereld bij via een beveiligde, persoonlijke website.


De N1T1 is verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs van 199 euro, inclusief 1 terabyte opslagcapaciteit.


De sappigste kalkoen ooit
Uren in de keuken staan voor het kerstdiner – het komt iedereen wel bekend voor. De Duochef Stoom helpt kerstkoks een  handje met zijn unieke stoomfunctie. Deze behoudt kleur, geur en sappigheid en zorgt ervoor dat de aroma's van kruiden en specerijen beter opgenomen worden.Stop je kalkoen dus in de Duochef Stoom en je hebt er geen omkijken meer naar. Maak je iets heel anders deze kerst? Houd deze gerechten op temperatuur met de warmhoudfunctie. In de tussentijd bereid je met een gerust hart je amuses en voorgerecht.


Weten hoe je sappige kalkoen op tafel zet? Bijgesloten vind je hét recept voor de echte kerstkalkoen.


De Duochef Stoom is verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs 379 euro.


In de helft van de tijd
Dennennaalden door het hele huis, strooigoed in alle hoeken en gaten en vuil op de vloer nadat al je gasten langs zijn geweest. Stofzuigen na de feestdagen vraagt meestal net iets meer van je standaardstofzuiger.Met de Kompressor Stoom van LG bespaar je jezelf een hoop werk. Hij zuigt alles perfect op en verwerkt het stof vervolgens tot compacte blokjes, wat ronddwarrelend stof voorkomt. Daarnaast zorgt de stoomfunctie tegelijkertijd voor een hygiënisch schone vloer – het maakt dweilen overbodig.


De LG Kompressor Stoom is verkrijgbaar voor een consumentenadviesprijs van 399 euro.


Alle deze LG elektronica, en andere leuke elektronische cadeaus, zijn te koop bij de goede elektronica winkels.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl