FANtv-nl-logo-mobile

Conspin Andi-One: Afstandsbediening en mediaspeler

Conspin brengt de Andi-One op de markt als een universele afstandbediening die je ook als mediaspeler en smartphone kunt gebruiken. Maar andersom had net zo goed gekund.


Grenzen tussen de verschillende soorten gadgets vervagen. Dat bewijst de Conspin Andi-One maar weer eens. officieel is het een afstandsbediening, maar de fabrikant had het apparaatje ook als mobiele telefoon of mediaspeler in de winkel kunnen leggen.De Conspin Andi-One werkt op Android, en dat zijn in feite computertjes waar van alles mee mogelijk is. Dat blijkt ook maar weer bij dit apparaat. Je bedient er je televisie of stereo-set mee, maar kunt ook muziek en films afspelen via het apparaatje zelf (al dan niet over externe apparatuur). Ook kun je er mee telefoneren (via WiFi en internet), mailen en surfen. En je kunt je PC met de Aldi-One van afstand bedienen.


Het touchscreen toont telkens de knoppen die nodig zijn voor die functie. Dat zijn bij gebruik als afstandsbediening heel andere knoppen dan als je het apparaatje gebruikt om een mail te typen.


De Conspin Andi-One gaat circa 250 euro kosten.

Vergelijkbare artikelen