FANtv-nl-logo-mobile

BenQ fun camera

BenQ noemt zijn nieuwe DC P1410 een 'fun camera'. Deze camera bevat dan ook diverse leuke functies.Met effecten als toy, lomo, kleuraccent en fisheye kun je je creatief uitleven op de foto's die je maakt. De toy-modus verandert bijvoorbeeld de wereld die je fotografeert in een miniatuur landschap. Normaal gesproken heb je daarvoor een dure camera met tilt-shift lens nodig, of moet je foto's achteraf met software bewerken. De BenQ DC P1410 heeft deze functie standaard aan boord.De lomo-modus imiteert de werking van een retro lomo-camera. Lomo stijleffecten als donkere hoeken, scheve belichting en verzadigde kleureffecten geven foto's een bijzondere retro uitstraling..
 
Met het fisheye-lenseffect krijgen de foto's een groothoek hemisferische weergave en met het kleuraccent-effect kun je de kleuren rood, blauw of groen in foto's naar voren laten komen, terwijl je de rest van het beeld in zwart-wit laat. Het onderwerp van de foto kun je markeren om deze er in kleur uit te laten springen in een zwart/witte foto.Maar ook als je de effecten van deze fun camera een keer niet wilt gebruiken heb je met de BenQ DC P1410 een prima camera in handen, Deze beschikt over een krachtige 7x optische zoomlens, de mogelijkheid om HD video op te nemen, een optische anti-schudsysteem om bewogen foto's te voorkomen en ook BenQ's nieuwste HDR II technologie is aanwezig op deze camera. Hiermee worden helderheid en contrast automatisch aan de omstandigheden aangepast. Ook de weergave op het 3 inch display past zich aan de omstandigheden aan.


De BenQ DC P1410 funcamera is binnenkort te koop bij de betere elektronicawinkels. De adviesverkoopprijs bedraagt 129 euro.

Vergelijkbare artikelen