FANtv-nl-logo-mobile

Philips Ambilight

Zeven jaar na hun introductie zijn Philips Ambilight televisies nog steeds vernieuwend. Dit komt niet in de laatste plaats omdat ze alle nieuwe technieken volgen.


In 2004 bracht Philips de eerste Philips Ambilight televisies op de markt. Revolutionaire televisies, want het was de eerste consumententelevisie met achtergrondverlichting.
Philips Ambilight staat voor Philips Ambient Lighting Technology. Het is een systeem waarbij de kleuren van de rand en directe omgeving van de televisie worden aangepast aan hetgeen er op de televisie te zien is. Als er bijvoorbeeld een zee op de televisie te zien is zal Ambilight daar een blauwe gloed omheen leggen. De beelden worden dan levensechter en bovendien rustiger voor je ogen. De beelden op televisie maken veel meer deel uit van de huiskamer dan bij een normale televisie het geval is.Ambilight is door de jaren heen steeds meer verbeterd door Philips. Met een veel hoger lichtrendement en extra lichtmogelijkheden die door de gebruiker zijn in te stellen. Ook heeft LED licht en ondersteuning voor 3D beelden de laatste jaren zijn intrede gedaan bij Philips Ambilight televisies.
Wil je weten wat er allemaal aan Philips Ambilight televisies te koop is en wat het kost kijk de bij Wehkamp Die geven momenteel hoge kortingen op Philips Ambilight televisies.

Vergelijkbare artikelen