FANtv-nl-logo-mobile

Geniet thuis van 3D

Op een vrijdagavond geniet jij met een drankje en wat lekkers van je favoriete film in 3D. Gewoon in je eigen huis! 3D-televisies zijn in opmars.


Niet alleen maken steeds meer producenten 3D-televisies, ze worden ook een stuk betaalbaarder.


Met een 3D-televisie kan je genieten van 3D-beelden met Full HD kwaliteit. Het fraaie, heldere en scherpe beeld geeft een hele andere dimensie aan het televisie kijken en niet alleen in 3D ook in 2D. De nieuwste 3D-televisies maken gebruik van de 200Hz-technologie.200Hz-technologie
De 200Hz-technologie creëert vloeiendere bewegingen in het beeld. Bij 100Hz of lager kan je nog prima beelden bekijken met weinig bewegingen. Ga je nu bijvoorbeeld sport of een actiefilm kijken dan kan het zijn dat je een schokkender en vager beeld krijgt. Met de 200Hz-technologie is dit verleden tijd. De 200 staat namelijk voor het aantal beelden per seconde. Bij 50Hz of 100Hz krijg je respectievelijk 50 of 100 beelden per seconden wat dus zorgt voor een schokkender beeld. Veel beelden worden opgenomen met 50 beelden per seconden maar door snelle computertechniek zijn er nu toch mogelijkheden om dit vloeiender weer te geven. Het grote voordeel hiervan is dat het beeld rustiger is, wat de kijkervaring verbeterd.


Lees hier alles over de Easy 3D en 3D Max technologie van Philips.
 
Met een 3D-televisie creëer je thuis je eigen bioscoop! Dus nooit meer de deur uit maar lekker thuis met vrienden op de bank de favoriete film kijken wanneer je maar wilt.
Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl