FANtv-nl-logo-mobile

Video: De I/O Brush

De I/O Brush is een gadget die ene heel nieuwe manier van schilderen mogelijk maakt. Met deze digitale kwast  pak je patronen, kleuren en zelfs videobeelden op en gebruikt deze als verf. Bekijk hier de videopresentatie.   

Hoe werkt de I/O Brush? Je drukt bijvoorbeeld de kwast tegen een trui aan en gaat er vervolgens mee schilderen. In plaats van met een enkele kleur - zoals normaal bij schilderen - schilder je nu met het breipatroon van de trui. Hiermee kun je heel bijzondere effecten maken. Kijk de video om een idee te krijgen van de mogelijkheden.


De I/O Brush toont als een gewone - maar forse - verfkwast. Het apparaat beschikt over een videocamera en een groot aantal sensoren. Deze meten de druk die uitgevoerd wordt op het te scannen oppervlak.Als canvas wordt een touch screen monitor gebruikt. Deze reageert op de bewegingen van de kwast. met de vingers kunnen correcties worden aangebracht.De I/O Brush won Gold Award 2005 van de Industrial Design Society of America. De gadget is nog niet te koop.
 

Vergelijkbare artikelen