FANtv-nl-logo-mobile

Afstandsbediening met bewegingssensor

Een aantal nieuwe LG televisies zal bediend kunnen worden alsof het een Wii is. Dit danzij de LG Magic Motion Remote Control met bewegingssensor.

Wil je een video bekijken, dan kun je bijvoorbeeld bij deze LG afstandsbediening een V in de lucht tekenen. En zo zijn er nog meer instructies die je met een handbeweging kunt laten uitvoeren. De meest nuttige toepassing van deze besturing is dat je met je afstandsbieding alleen maar op je televisiescherm hoeft te wijzen om een functie die daarop staat te selecteren. Dit is met name heel handig bij internetpagina's die op het televisiescherm getoond worden. Ook kun je snel teksten typen door op letters op het scherm te wijzen.

lg-afstandsbediening-bewegingssensor

En dat is nog niet alles. De LG Magic Motion Remote Control beschikt ook over ondersteuning voor stemherkenning en een navigatiewiel om door menu's te scrollen. Deze afstandsbediening, en daarmee je televisie, is dus op alle mogelijke manieren te bedienen.

In 2012 gaat LG de nieuwe afstandsbediening met een aantal nieuwe duurdere televisies meeleveren. Het gaat om LG televisies met SmartTV.

Vergelijkbare artikelen