FANtv-nl-logo-mobile

Samsung 40" LCD: De beste koop

De Samsung LE40D550 flatscreen is in de Consumentengids van januari 2012 uitgeroepen tot de beste koop. Het is een mooie grote 40 inch (101 centimeter beelddiagonaal) HUD LCD televisie voor weinig geld. Bij Megapool wordt deze full HD televisie tijdelijk aanboden voor slechts 369. Daarmee is Megapool de goedkoopste aanbieder van Nederland. Bovendien wordt de televisie gratis thuisbezorgd. Kijk hier voor alle informatie.

samsung-televisie

 Deze grote LCD TV toont alles in een buitengewoon goede beeldkwaliteit. Dankzij de HyperReal Engine zijn de kristalheldere beelden beter gedefinieerd en geoptimaliseerd. Dankzij de full HD 1080 pixel resolutie wordt het beeld twee keer zo scherp als bij gewone HD tv's. En de Wide Colour Enhancer past complexe algoritmen toe om de kleuren levensechter dan ooit te maken.

De AllShare technologie verbindt je tv draadloos met alle compatibele digitale apparatuur zoals smartphones, tablets, camera's, laptops en meer. Alle video's, foto's en muziek die op deze AllShare compatibele apparatuur is opgeslagen kun je dan draadloos op de Samsung LE40D550 televisie afspelen. via de vier High Definition Multimedia Interface (HDMI) ingangen kun je ook andere apparatuur bedraad aansluiten. Met ConnectShare Movie sluit je een losse drive rechtstreeks aan op je tv om films naar je tv scherm te streamen. En Cinema Black geeft automatisch het letterbox effect weer, net als in de bioscoop.


Specificaties

Merk: Samsung
Fabrieksgarantie: 2 Jaar
Kleur: Zwart
Beelddiagonaal: 101 cm
Dvb t tuner: Ja
Usb aansluiting: Ja
HDMI-aansluiting 4
Schermresolutie: 1920 X 1080 pixels Full-HD
Geluid per kanaal: 10 W
HD-Ready Full HD
Type televisie LCD

Vergelijkbare artikelen