FANtv-nl-logo-mobile

WiFi hoofdtelefoon en oordopjes

Koss komt met een heel bijzondere oordopjes en een hoofdtelefoon. Deze werken geheel draadloos via WiFi. Vooral bij de oordopjes is dat een spectaculaire ontwikkeling, want deze kleine apparaatjes zijn zelfstandig in staat het WiFi signaal te ontvangen en om te zetten naar muziek. Dat kunnen ze los van elkaar doen, zodat er ook geen draad tussen beide oordopjes loopt. In de kleine dopjes is software aanwezig die er voor zorgt dat het geluid van beide oordopjes volledig synchroon loopt.

 

koss-hoofdtelefoon

 

Speciale software zorgt er voor dat je via een draadloos netwerk niet alleen naar je eigen muziek kunt luisteren, maar ook naar tal van audio-streams via internet.

 

koss-oordopjes

Koss levert met de oordopjes (de Koss Striva Tap) en de hoofdtelefoon (de Koss Striva Pro) een Content Access Point mee voor het geval er geen WiFi-netwerk beschikbaar is. Dit is een klein doosje die dienst doet als WiFi-hub. Deze zorgt er voor dat je ook als er geen andere WiFi verbinding in de buurt is toch naar muziek kunt luisteren. De Content Access Point dien je hiervoor op een geluidsbron aan te sluiten.

 

koss-wifi

 

Natuurlijk zijn deze vernieuwende gadgets niet goedkoop. De Amerikaanse prijs voor de Striva Tap oordopjes is 500 dollar terwijl je voor de Striva Pro hoofdtelefoon 450 dollar moet neertellen.

Vergelijkbare artikelen