FANtv-nl-logo-mobile

TomTom voor kampeerders

TomTom komt met een nieuw navigatiesysteem dat gericht is op kampeerders. Met de TomTom GO Live Camper & Caravan hebben deze extra informatie beschikbaar die handig is als je met de caravan, camper of tent op reis gaat.

 

tomtom-kampeerders

 

Zo biedt de TomTom GO Live Camper & Caravan speciale routes voor campers, bestelauto's en auto met caravan en zijn er speciale points of interest op te vragen zoals openbare toiletten, servicelocaties voor campers en natuurlijk kampeerterreinen.

Deze TomTom houdt rekening met de omvang, het gewicht en de maximale snelheid van de auto bij het berekenen van de aankomsttijd, maar het meest handige is dat dit navigatiesysteem kan voorkomen dat je met je camper of caravan vastloopt op bijvoorbeeld een te laag viaduct of een te smalle weg.

TomTom verkoopt de TomTom GO Live Camper & Caravan via de eigen website, via de ANWB en via de Nederlandse kampeerauto Club. De adviesprijs is 399,95 euro (spreek uit als 400). Hierbij krijg je een jaar lang gratis toegang tot TomTom Live met onder andere het weerbericht en actuele verkeersinformatie.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl