FANtv-nl-logo-mobile

Freecom harde schijf voor de televisie

Freecom komt met een speciale harde schijf voor de televisie. De Freecom Mobile Drive Sq TV is een externe harde schijf die speciaal is ontworpen om televisieprogramma's mee op te nemen. Via een usb-kabel kan hij worden aangesloten op een televisie die het gebruik van usb-apparatuur ondersteunt.

 

harde-schijf-televisie

 

De kleine 2,5 inch schijf kan via een speciaal bevestigingssysteem aan de achterkant van de televisie bevestigd worden. Via de usb-kabel worden niet alleen de filmbeelden van en naar de harde schijf gezonden, maar de Freecom Mobile Drive Sq TV krijgt zo ook zijn stroom. Een stroomadapter is dus niet nodig. Een energiebesparingsfunctie zorgt er trouwens voor dat de schijf niet meer stroom gebruikt dan nodig. Als deze niet gebruikt wordt schakelt hij automatisch op de stand-by stand.

Natuurlijk kun je de Freecom Mobile Drive Sq TV ook gebruiken als externe harde schijf voor je PC of netwerk. De USB 3.0 aaansluiting garandeert snelle overdracht van data (tot 130 MB/s). Backup software van Nero wordt meegeleverd.

 

harde-schijf-tv

 

De Freecom Mobile Drive Sq TV externe harde schijf voor de televisie is beschikbaar in versies van 500GB en 1TB. Deze kosten respectievelijk 99 en 139 euro.

Vergelijkbare artikelen