FANtv-nl-logo-mobile

Sony Personal Content Station

Sony komt met een bijzonder handige apparaatje voor smartphone-bezitters. Het Sony Personal Content Station kan niet alleen dienst doen als harde schijf voor smartphones, camera's en computers, maar hij kan ook gebruikt worden als mediaspeler.

Het Sony Personal Content Station is een externe harddisk met 1TB opslagruimte die op vele manieren met hardware verbinding kan maken. Dat is onder andere mogelijk via usb, hdmi en NFC. Op deze apparatuur kun je dan de media dan afspelen en eventueel streamen naar een netwerk.

 

 

sony-personal-content-station

 

Dat betekent dat je het apparaatje op de meest uiteenlopende apparaten kunt aansluiten zoals telefoons, laptops, bureau-computers, foto- en videocamera's, mp3-spelers, televisies en veel meer. Via een media-speler functie kan het Sony Personal Content Station zelf de media (muziek, video en foto's) afspelen op bijvoorbeeld een televisie of computermonitor.

Het Sony Personal Content Station beschikt ook over een SD-geheugenkaartlezer zodat je de capaciteit makkelijk kunt uitbreiden.

In Nederland moeten we nog wel even wachten op dit handige apparaatje voor het bewaren en afspelen van media en het maken van backups. Eerst wordt het Personal Content Station in Japan (eind april 2013) en Amerika op de markt gebracht. Daarna is waarschijnlijk Europa aan de beurt. Het Sony Personal Content Station gaat naar verwachting 199 euro kosten.

Vergelijkbare artikelen