FANtv-nl-logo-mobile

Samsung HomeSync mediaspeler voor bij de televisie

Samsung komt met een nieuwe mediaspeler voor bij de televisie. Deze is volledig te bedienen met een Samsung smartphone.

Zo kan een smartphone dienst doen als afstandsbediening voor deze Samsung HomeSync, en kun je vanaf Galaxy telefoons en tablets via de HomeSync draadloos mediabestanden streamen naar de televisie.

samsung-homesync

Maar ook zonder Samsung smartphone kun je films, foto's en muziek via de televisie afspelen en apps gebruiken. Dankzij het Android Jelly Bean besturingssysteem is er veel mogelijk met de Samsung HomeSync. In de Google Play store zijn vele apps te vinden.

Op de mediaspeler kunnen tot 8 gebruikersprofielen worden aangemaakt. Deze gebruikers kunnen het apparaat los van elkaar gebruiken, met hun eigen instellingen en hun eigen content die kan worden gesynchroniseerd met hun andere apparaten. De accounts kunnen met een wachtwoord worden beveiligd.

 

samsung-homesync-

 

De mediaspeler is in feite een Android computertje met een krachtige 1,7GHz dual-core processor, 1GB RAM, 8GB flashgeheugen, een zelfs een 1TB harddisk voor de opslag van alle media-bestanden. Via Bluetooth en Wi-Fi is draadloze uitwisseling van bestanden mogelijk, en voor het bedraad communiceren beschikt de Samsung HomeSync mediaspeler over een HDMI 1.4-uitgang, twee USB3.0-poorten en een netwerk-aansluiting.

April 2013 moet de Samsung HomeSync te koop zijn, maar we weten nog geen prijs.

Vergelijkbare artikelen