FANtv-nl-logo-mobile

Ruim twee meter aan LED-televisie aan de muur

Heb je veel ruimte aan de muur? En nog ergens 13.000 euro liggen? Dan is de Sharp LC-90LE757 misschien iets voor jou. De grootste LED-televisie ter wereld komt namelijk naar Nederland.

sharp-televisie-groot

Deze Sharp televisie heeft een diagonaal van 2,28 meter en is ruim 1,2 meter hoog. Het enorme scherm kan 3D beelden weergeven dankzij de nieuwste versie van het Sharp Full HD XGEN 3D-paneel. Met dit scherm leg je de basis voor een echte thuisbioscoop! Het topmodel Sharp Aquos-serie biedt een HD-resolutie van 1080p

Volgens Sharp hoef je niet eens zo ver van het scherm plaats te nemen om optimaal te kunnen genieten van de beelden. 3,5 meter zou genoeg zijn. Dit maakt het grote maar dure scherm ook geschikt voor thuisgebruik. Ook het gewicht (64 kilo) en de dikte (12 centimeter) vallen best mee voor zo'n grote televisie.

Met de Sharp LC-90LE757 kun je ook over internet surfen. Een app voor Android of iOS zorgt er daarbij voor dat je je telefoon of tablet als afstandsbediening kunt gebruiken. Veder is de grote televisie te gebruiken als mediaspeler waarmee je foto's, video en muziek kunt afspelen die op een usb stick, computer of externe harde schijf staan.

Vergelijkbare artikelen