FANtv-nl-logo-mobile

inWatch One. Android 4 horloge.

De inWatch One is een opmerkelijk horloge uit China dat op het Android 4.0 besturingssysteem draait. Het aangeven van de tijd is maar één van de vele mogelijkheden van dit horloge.

Met de inWatch One heb je niet alleen een horloge maar ook een computer en smartphone om je pols hangen. En het maken van foto's en video's is ook mogelijk.

 inwatch-one

Het horloge is voorzien van een 1,54 inch capacitief touchscreen dat een resolutie van 240 bij 240 pixels biedt. De rekenkracht komt van een 1,2GHz dual-core processor, er is een 2 megapixel camera aanwezig en WiFi, GPS en Bluetooth worden allemaal ondersteund. Voor telefoneren kan er een simkaart in het horloge worden aangebracht.

Qua mogelijkheden is de inWatch One in feite een heel kleine smartphone in de vorm van een horloge. Het unieke zit hem vooral in het besturingssysteem dat een aangepaste versie van Android 4.0 is. De fabrikant heeft deze aangepaste versie inDroid gedoopt. Populaire apps als WeChat, Sina Weibo, QQ en Baidu maken onderdeel uit van inDroid.

inwatch

In China gaat de inWatch One circa 220 euro kosten.

Vergelijkbare artikelen