FANtv-nl-logo-mobile

De best verkochte speakers

Wil je een optimaal geluid uit de televisie hebben? Dan is een home cinemaset aan te raden. Zo'n set zorgt voor een levensecht geluid bij films en televisieprogramma's, maar ook bij games en muziekopnames. Maar welk van deze speakersets zijn de moeite waard?

Wij kijken hier naar de drie best verkochte speakersets / speakers van dit moment. De verkoopcijfers zijn afkomstig van de Receiverstore van CoolBlue. Dit is een grote en voordelige aanbieder van speakers, speakersets en andere audio-apparatuur op internet. Bij de Receiverstore kun je zonder verzendkosten de beste audio-apparatuur bestellen. Deze wordt binnen een dag geleverd.

Hieronder de top drie van meest verkochte speakers:

1. Harman Kardon HKTS 16BQ
De Harman Kardon HKTS 16BQ is een 5.1 home cinemaset die zorgt voor een levensecht geluid uit alle richtingen. Het is een krachtige set met een heerlijk zware en onvervormde bas, geschikt voor films, games, televisie en muziek.

harman kardon speakers

Deze Harmin Kardon cinemaset bestaat uit eeb tweetal speakers (75 mm) voor de middentonen en een tweeter (17 mm) voor hoge tonen. De centerspeaker gebruikt dezelfde 2-wegs speakers voor middentonen en een extra grote tweeter (19 mm) voor hoge tonen. Hierdoor past de middenspeaker perfect in het klankveld van de satellieten en klinkt al het geluid in het middenhoge spectrum levensecht.

De subwoofer is een krachtige kegelspeaker (200 mm) die naar beneden is gericht (downfiring), wat zorgt voor een sterker rumble-effect. Magnetische afscherming van iedere speaker in de set zorgt er voor dat andere apparaten geen storing veroorzaken.

2. Magnat Interior 5.1X
De Magnat Interior 5.1X is een 5.1 home cinemaset die maar weinig ruimte inneemt. Een ideale set voor wie een ruimte vol geluid wil, maar geen ruimte vol met speakers. De center en surround speakers zorgen voor heldere tonen, terwijl de actieve subwoofer krachtige basprestaties levert.

magnat speakers

De Magnat Interior 5.1X is een compacte en heel betaalbare cinemaset die grote prestaties levert.

3. Cambridge Audio Minx Min 22
De Cambridge Audio Minx Min 22 is geen complete cinemaset maar een losse speaker die een imposant geluid produceert vanuit een kleine behuizing. Het kleine speakertje (nauwelijks groter dan een blikje fris) geeft veel power, een breed geluidsbeeden een heldere klank. De woofer zorgt voor een vol basgeluid, maar voor optimaal krachtige bassen in filmgeluid adviseren we wel om er een subwoofer bij te plaatsen.

cambridge speaker

Met een prijs van 150 euro per speaker is de Cambridge Audio Minx Min 22 geen goedkope oplossing, maar wie een hekel heeft aan veel en grote speakers in zijn kamer, maar toch een vol geluid wil zou kunnen volstaan met twee van deze kleine speakers.

Kijk voor prijzen en meer informatie met betrekking tot deze en vele andere speakers bij de Receivershop.

Vergelijkbare artikelen