FANtv-nl-logo-mobile

TomTom Bandit. Actiecamera met videobewerking

TomTom stort zichin de actiecamera's. Met hun TomTom Bandit willen ze GoPro gaan beconcurreren. Op de Bandit kun je direct video's bewerken.

Dat is het grote voordeel van de TomTom Bandit ten opzichte van de GoPro, de marktleider op het terrein van de actiecamera's. Bij de GoPro heb je een computer nodig om je video te bewerken. Ook kun je de TomTom Bandid een video samenstellen door bepaalde begingen te maken. Met deze bewegingen kun je tijdens de actie de camera aan en uitzetten.

tomtom bandit

De soundtrack kun je al op de camera toevoegen en je kunt de zo verkregen video's op social media posten. WiFi en Bluetooth worden daarvoor ondersteund. Via je smartphone kun je de TomTom Bandit bedienen. Op je telefoon kun je live meekijken met de beelden van de Bandit.

Zelfs informatie over je hartslag kun je in de filmpjes opnemen. Daarvoor heb je waarschijnlijk wel een TomTom fitnesshorloge met ingebouwde hartslagmeter nodig.

Filmpjes die je met de TomTom Bandit schiet zijn in Full HD resolutie met 30 fps of in HD (720p) met 60 fps. Time-lapse en slow-motionfuncties zijn beschikbaar. Foto's hebben een 16 megapixel-resolutie. Alle multimedia kan op een microSD-kaartje worden bewaard. Een waterdichte behuizing is optioneel.

tomtom actiecamera

In eerste instantie is er voor de bediening van de Bandit via de telefoon alleen een iOS-app beschikbaar, maar een Android-app komt snel.

De introductieprijs bedraagt 429 euro. Kijk bij de elektronicawinkels voor de actuele winkelprijzen.

Tags: camera, actiecamera, TomTom

Vergelijkbare artikelen