FANtv-nl-logo-mobile

Canon Connect Station, voor foto en video

Je zou de Canon Connect Station een externe harde schijf kunnen noemen, maar deze op foto's en video gerichte gadget kan veel meer dan opslaan alleen.

canon connect station

Canon noemt het kastje dan ook een centrale beeld hub. De Canon Connect Station kan draadloos bestanden uitwisselen met camera's en printers en foto's en filmpjes op sociale media plaatsen.

De Canon Connect Station CS100 is te koop via goede computerwinkels. Kijk daar voor de actuele prijzen.

Foto's op de Canon Connect Station plaatsen
Foto's en video's plaatsen op het Canon Connect Station kan op tal van manieren. Draadloos via WiFi of NFC, maar ook via USB of een geheugenkaartje. Er is dus altijd wel een manier waarop je de bestanden van je camera of smartphone op de Canon Connect Station kunt krijgen.

canon connect station nfc

Beschikt je camera of smartphone over NFC dan hoef je deze alleen tegen de Canon Connect Station aan te houden om een draadloze WiFi verbinding tot stand te brengen. De foto's en filmpjes worden dan automatisch overgezet.

Foto's en video op je televisie bekijken
Al deze verbindingen kun je natuurlijk ook inzetten om de beelden op andere apparaten af te spelen. Bekijk bijvoorbeeld de foto's en video's in Full HD op je televisie via de HDMI-aansluiting van de Canon Connect Station.

canon connect station televisie

Of op je computer, smartphone of tablet
Of bekijk de content van de Canon Connect Station op je andere apparaten. Dat kan heel eenvoudig via de webbrowser. Ook kun je alles draadloos naar een ander Canon Connect Station sturen.

Opslag van foto's en video
De Canon Connect Station beschikt over een 1TB harde schijf. Heel veel ruimte dus om je films en foto's op te slaan. Ook andere bestanden, zoals muziek en backups, kun je op deze harde schijf opslaan.

Publiceren op sociale media
Als de bestanden eenmaal op de Canon Connect Station staan kun je ze op vele manieren beheren zonder dat je er een computer bij nodig hebt. Zo kun je direct vanaf de Connect Station foto's en video's uploaden naar Facebook, Flickr, Google, Iresta en cloud-diensten.

Printen van foto's
En de Canon Connect Station heeft een ingebouwde printserver. Je kunt de foto's dus direct van de Connect Station draadloos naar een printer sturen.

canon connect station printen

Tags: opslag, fotografie, Canon

Vergelijkbare artikelen