FANtv-nl-logo-mobile

HTC Vive: Rondlopen in een virtuele wereld

De HTC Vive virtualreality-bril zal april 2016 beschikbaar komen. Met deze VR-bril kan de gebruiker echt in een virtuele wereld rondlopen.

Zo krijg je als gebruiker met de HTC Vive nog meer het gevoel dat je echt in een andere wereld bent. HTC ontwikkelt de bril samen met gameproducent Valve. Deze ontwikkeling kost echter meer tijd dan verwacht. De HTC Vive VR-bil had eigenlijk december 2015 uit moeten komen.

htc vive vr bril

HTC heeft grote verwachtingen van deze virtualreality-bril die met het lopen door virtuele ruimtes veel nieuwe mogelijkheden heeft. Veel ontwikkelaars werken aan toepassingen voor deze vr-bril. HTC heeft tienduizenden proefexemplaren van de Vive aan hen beschikbaar gesteld.

HTC Vive virtualreality-bril april 2016 beschikbaar
De HTC Vive virtualreality-bril zal in april beschikbaar komen. Met deze VR-bril kan de gebruiker echt in een virtuele wereld rondlopen. Zo krijg je als gebruiker met de HTC Vive nog meer het gevoel dat je echt in een andere wereld bent. HTC ontwikkelt de bril samen met gameproducent Valve. Deze ontwikkeling kost echter meer tijd dan verwacht. De HTC Vive VR-bil had eigenlijk december 2015 uit moeten komen. HTC heeft grote verwachtingen van deze virtualreality-bril die met het lopen door virtuele ruimtes veel nieuwe mogelijkheden heeft. Veel ontwikkelaars werken aan toepassingen voor deze vr-bril. HTC heeft tienduizenden proefexemplaren van de Vive aan hen beschikbaar gesteld.

Tags: HTC, virtuele bril, virtualreality