FANtv-nl-logo-mobile

Netatmo weerstation met hoge korting

Met een Netatmo weerstation ben je helemaal op de hoogte van het klimaat in je woning en het weer. Je ontvangt alle informatie en kunt deze analyseren, Koop nu een compleet weerstation pakket met hoge korting!

Want 50five.com heeft een geweldige aanbieding. Het Netatmo weerstation plus een slimme regenmeter, of het Netatmo weerstation met een extra binnen-module, in beide gevallen voor slechts 179 euro!

ctabutton50five

natatmo-weerstation

Normaal betaal je voor de set 238 euro! Een forse besparing dus van 25%. Bovendien is de bezorging in Nederland en België gratis.

Helemaal op de hoogte van het weer
Dit weerstation geeft je bijzonder veel informatie. Via een unieke set sensoren worden weer en luchtkwaliteit gemeten. Temperatuur, luchtdruk, luchtvochtigheid en CO2 concentratie worden zichtbaar op je smartphone en de app analyseert alle gegevens. Er worden weersvoorspellingen gedaan en de geschiedenis wordt in kaart gebracht. Dit alles met duidelijke grafische statistieken.

weerstation-natatmo

Meer dan alleen een weerstation: creëer een gezonde leefomgeving!
Het Netatmo weerstation doet meer dan het weer in kaart brengen, het meet bijvoorbeeld ook de luchtvochtigheid (een te hoge luchtvochtigheid is een bron van schimmels en huismijt) en CO2 concentratie binnen en zend je een waarschuwing als je je huis moet ventileren. Heel nuttig want slechts weinig mensen beseffen dat de lucht in huis vaak meer vervuild is dan buiten. En we brengen gemiddeld 80% van onze tijd binnen door. De aanbieding bevat een extra binnenmodule om in meerdere kamers van je woning de luchtkwaliteit of bijvoorbeeld temperatuur te kunnen meten. De extra binnenmodule kun je dus ook vervangen door de slimme regenmeter.

Voordelig te koop via 50five
Aanbieder van het Netatmo weerstation in Nederland en België is 50five, een onderdeel van de bekende internationale energie-gigant ENGIE. Deze specialist in home automation levert weerstations maar ook slimme thermostaten, intelligente camera's en sfeerverlichting. Daarbij kan 50five meer dan leveren alleen. 50five kan je alle advies geven over het toepassen van al dit soort slimme systemen in huis; 24 uur per dag 7 dagen in de week.

ctabutton50five

  netamo banner

Ga dus snel naar 50five en profiteer van deze tijdelijke buitenkans. Er is maar een beperkt aantal weerstations beschikbaar!

Tags: weer