FANtv-nl-logo-mobile

Tablet in de auto gebruiken

Als je een tablet hebt is het zonde om deze ook niet in de auto te gebruiken. Bijvoorbeeld als "televisie" voor kinderen op de achterbank of voorin als navigatiesysteem. Daarvoor zijn tablet autohouders te koop.

Zo'n tablet autohouder biedt vele mogelijkheden. Je kunt je tablet bijvoorbeeld aan je autoradio koppelen of je tablet als navigatiesysteem gebruiken. De autohouder zorgt er dan voor dat je de tablet makkelijk en velig kunt bedienen. En natuurlijk kun je er films op bekijken, gamen en eventueel internetten. 

tablet in de auto

Kijk voor goede tablet autohouders tegen een lage prijs bij de aanbevolen computerwinkels. Met name bij CoolBlue vind je veel autohouders van topmerken zoals Vogel's (bekend van de ophangsystemen voor televisies) en Haicom. Er zijn autohouders voor specifieke tablets zoals de iPad of de Samsung Galaxy Tab, maar er zijn ook universele tablet autohouders waarmee iedere tablet in de auto bevestigd kan worden.

Bij veel autohouders wordt de tablet net zoals een TomTom met een zuignap aan het raam bevestigd, maar er zijn ook andere systemen zoals Vogel's Tablet Car Pac dat aan de hoofdsteun wordt bevestigd en dus alleen geschikt is voor gebruik op de achterbank. Bij de Haicom Vent Mount Pad wordt de autohouder aan een luchtrooster bevestigd. En zo kom je meerdere systemen tegen.

tablet auto

Kijk bij bovenstaande winkels voor alle informatie en de prijzen van deze systemen om de tablet op een aangename en veilige manier in de auto te gebruiken.

Tags: tablet, automultimedia