FANtv-nl-logo-mobile

Sony N: Informatieve halsband

Nu moet je nog op je telefoon kijken al je bijvoorbeeld informatie over het weer, restaurants in de buurt of treintijden wilt opvragen. Maar met de Sony N wordt je alle informatie verteld.

sony n

De Sony N is een gadget die je als een sieraad om je nek draagt. Het apparaat is voorzien van niet minder dan vier microfoons die ervoor zorgen dat je stemcommando's die je geeft duidelijk overkomen. Je kunt op deze manier de Sony N vragen stellen over zaken als het weer, het nieuws en uitgaansinformatie. Via speakers krijg je vervolgens een antwoord op je vraag. Een oortelefoon is dus niet nodig. De speakers bevinden zich namelijk niet ver van je oren.

Voor in een lawaaierige omgeving heeft Sony toch oortelefoontjes ontwikkeld. Deze worden echter achter het oor geplaatst en niet er in.

sony n halsband

Maar de Sony N is meer dan alleen een verstrekker van informatie. Je kunt er ook (via een stemcommando) foto's en filmpjes mee maken. Dat de Sony N daarbij niet altijd recht hangt is niet erg. De "halsband" beschikt over bewegingssensoren die er voor zorgen dat de beelden altijd netjes recht worden geschoten.

Sony weet nog niet of het deze gadget in productie gaat nemen. Dat hangt af van de belangstelling van het publiek.

Vergelijkbare artikelen