FANtv-nl-logo-mobile

America Army. Gratis spel

America's Army 2.0: Special Operations is het officiële computerspel van het Amerikaanse leger. Deze shooter is geheel gratis te downloaden en te spelen.


Het Pentagon gebruikt moderne hulpmiddelen om de jeugd er toe over te halen in dienst van het Amerikaanse leger te komen. Éen van de meest opmerkelijke promotiemiddelen is het computerspel America's Army. Het Amerikaanse leger heeft inmiddels het tweede deel uitgebracht, een nieuwe versie waarin de afdeling Special Operations een grote rol speelt. Er zijn nieuwe wapens en nieuwe spelersmodellen uitgebracht. De oorlog tegen het terrorisme is een rode draad in het spel.  

America's Army 2.0 blinkt uit door realisme. Om tot actie over te gaan dien je eerst een uitgebreid training te ondergaan. Deze stap is niet over te slaan. Dat is niet verwonderlijk want zonder de voorkennis die je op deze manier opdoet zul je het verderop in het spel niet redden. Zo moet je bijvoorbeeld precies weten wat een armsignaal van één van je collega's bedoelt. 


De download is 650 Mb groot. Dat is fors, maar dan heb je ook geheel gratis een volwaardig computerspel. Om dit spel te kunnen spelen dien je je te registreren (ruim 2 miljoen mensen hebben dit inmiddels gedaan). 

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl