FANtv-nl-logo-mobile

Monitor maakt van je spelcomputer een notebook

Mojoplay brengt een aantal schermen op de markt die je op je favoriete gameconsole kunt aanbrengen. Zo kun je ook zonder televisie gamen.

Gameliefhebbers opgelet, het Amerikaanse Mojoplay komt met monitoren die van een gameconsole een veel mobieler apparaat maken dan nu het geval is.


Het betreft een 7-inch scherm voor de Playstation 2, een 5.3-inch scherm voor de GameCube en een een universeel 7-inch scherm dat op ieder console kan worden aangesloten. Met deze schermen maak je van je spelcomputer een soort notebook waarbij je niet meer afhankelijk bent van de beschikbaarheid van een televisie. Wel heb je natuurlijk nog stroom nodig. Helemaal portable wordt je console dus niet.


De universele monitor is een los scherm, maar de versies voor de Playstation en de Gamecube kunnen op de betreffende spelcomputer worden bevestigd. Ieder scherm is voorzien van stereospeakers, een hoofdtelefoonaansluiting en knoppen om beeld en geluid in te stellen. De PS2-versie past alleen op de Playstation 2, het huidige model dat eind 2004 op de markt kwam.

           .

Vergelijkbare artikelen