FANtv-nl-logo-mobile

Maelstrom (download)

In oktober komt het PC-spel Maelstrom uit. Het is al mogelijk een gratis demo-versie te downloaden van dit schietspel.


Maelstrom is het resultaat van een samenwerking tussen Codemasters en de veelgeprezen Russische studio KDV Games (Perimeter) en verschijnt in oktober exclusief op de PC. De game belooft innovatieve RTS-gameplay met veel techniek, het zogenaamde terraforming en totaal verwoestbare omgevingen.De demo maakt het mogelijk om gelijk in de actievolle missies van Maelstrom te springen en deel te nemen aan het gevecht om de controle van de planeet. De volkeren die strijden om de alleenheerschappij zijn het buitenaardse ras Hai-Genti, de technisch onderlegde Ascension en de guerrilla-achtige Remnants. De demo bevat twee singleplayer-missies met meerdere missiedoelen en speelt zich af op Aarde waar een ecologische ramp dreigt.


Missie 1: Games of Empire
In de eerste missie van de Ascension campagne nemen spelers de rol op zich van de technologisch superieure Ascension-troepen met hun transformerende wapens en gekloonde supersoldaten. Het eerste missiedoel is om de vier dorpjes met overlevers te vinden en te vernietigen. Het tweede missiedoel laat spelers het opnemen tegen de rebelse Remnant-troepen in het gebied.Missie 2: Evolve or Die
De tweede demomissie is die van de Alien campagne, waar spelers de Hai-Genti moeten besturen. De spelers moeten een Remnant-basis penetreren, overnemen en bio-matter oogsten om hun leger te laten evolueren. De menselijke krachten moeten tegengehouden worden totdat het speciale wezen Devourer klaar is en je leger veel sterker maakt.


Codemasters zal Maelstrom in oktober exclusief op de PC uitbrengen en de game is klaar om de meest actievolle RTS-game ooit te worden. Ontdek de toekomst van de Aarde en de toekomst van het RTS-genre in de eerste speelbare demo die nu beschikbaar is om te downloaden op www.codemasters.nl/maelstrom.

Vergelijkbare artikelen