FANtv-nl-logo-mobile

Just Cause (download)

Lukt het jou om de regering van het schurkenstaatje San Esperito ten val te brengen? Download hier de gratis demo van Just Cause.


Ooit gehoord van San Esperito? Waarschijnlijk niet. Aan dit Zuid-Amerikaanse eilandstaatje werd to voor kort nauwelijks aandacht besteed. Tot dat de CIA er achter kwam dat plaatselijke dictator een arsenaal aan massavernietigingswapens aan het opbouwen was. Gelukkig heeft de CIA voor dat soort gevallen Rico Rodriguez in dienst. Een Latijns Amerikaanse James Bond gespecialiseerd in het omver werpen van vijandelijke regimes.In het spel Just Cause speel jij Rico Rodriques. Je wordt op het eiland gedropt om daar een staatsgreep te laten plegen. Hierbij kun je gebruik maken van de diverse rebellerende partijen op San Esperito, en ook de drugskartels willen je wel helpen als ze er zelf beter van worden. Maar je zal vooral ook zelf de wapens ter hand moeten nemen.


Het spel kent ongekend veel variatie. Het eiland is 32 vierkante kilometer groot, en beschikt over bergen, jungles, stranden, steden en dorpen. Je kunt gebruik maken van auto's, boten, vliegtuigen, motoren, helicopters en nog veel meer andere voertuigen. De maker heeft alles in het werk gesteld om de speler zoveel mogelijk vrijheid te geven, en het spel volgt dus nauwelijks vaste patronen. Er zijn meer dan 300 missies die je kunnen helpen je doel te bereiken.Download de gratis demo
De demo is behoorlijk uitgebreid. Je kunt meerdere missies spelen, waarvan er een aantal zelfs speciaal voor de demo geschreven zijn. De demo is 640 GB groot.
 
Screenshots van het spel zijn hier te vinden.

Vergelijkbare artikelen