FANtv-nl-logo-mobile

LMA Manager 2007 (download)

Voetballiefhebbers opgelet, Codemasters heeft LMA Manager 2007 voor PC, PS2 en Xbox uitgebracht. Hier kun je een gratis versie downloaden.



Gratis PC-demo
De uitgebreide gratis PC demo (487 Mb) geeft beginnende managers de kans een half seizoen lang een topclub in Engeland, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Italië, Nederland of Portugal te trainen. Dus bouw je team, train ze en kijk hoe ver je kunt komen in zes maanden tijd. De gratis versie geeft je gedurende deze zes maanden alle mogelijkheden. Natuurlijk is het jammer dat je daarna op non-actief wordt gezet, maar er zijn professionele trainers die niet eens zo lang de tijd krijgen!


Gratis Xbox-demo
Ook voor de Xbox is er een gratis demo te downloaden, deze is te vinden op de Xbox Live Marketplace. De Xbox demo is een stuk beperkter dan die van de PC-versie. Spelers nemen in de Xbox 360 demo de leiding over Liverpool in een prestigieuze partij tegen Inter Milan in het nieuwe Wembley stadion. Dit is bijzonder omdat het echte stadion nog steeds in aanbouw is. De demo start met het wedstrijddagscherm waar managers het team en de tactiek aan kunnen passen. Wanneer de wedstrijd begint, krijg je de nieuwe interactieve 3D Match engine te zien en kun je wissels inbrengen of tactische aanpassingen doen. Nieuw is de Dugout Shouts optie. Hiermee kun je naar je spelers schreeuwen om te zorgen dat ze scherp blijven.



De beide demo's laten je kennismaken met dit nieuwste voetbalmanagementspel en de vernieuwende interactieve 3D Match. Screenshots kun je hier vinden.


Voor de PS2 is helaas geen gratis demo beschikbaar.

Vergelijkbare artikelen