FANtv-nl-logo-mobile

Combat Wings: Battle of Britain (download)

Download deze uitgebreide gratis demo-versie en neem het als Engelse piloot op tegen de Luftwaffe.


De slag om Engeland is één van de belangrijkste gebeurtenissen uit de Tweede Wereldoorlog. De luchtoorlog startte op 10 juli 1940 en verliep in vijf fasen tot het ten einde kwam op 31 oktober 1940. Het was de Duitsers toen niet gelukt om de Britten in hun eigen luchtruim te verslaan, en de invasie van het eiland bleef uit.In Combat Wings: Battle of Britain kun je als Engelse piloot je eigen steentje bijdragen in de verdediging van je vaderland. In een  Hurricane, Spitfire, Hawker Tornado of Westland Whirlwind neem je het op tegen de Luftwaffe.


Moeilijk hoeft dit spel niet te zijn. In de 'easy' modus heb je weinig te maken met het besturen van het toestel, en is het vooral knallen geblazen. Je kunt er echter ook voor kiezen om het toestel "echt" te besturen, en om het automatische richtmechanisme (die ze echt niet hadden in 1940) uit te schakelen.


Gratis demo-versie
Hoewel het spel nog niet in de winkel licht, en het zelfs nog niet helemaal af is, is het toch al mogelijk een demo-versie te downloaden. Hoewel slechts 80 MB is deze versie opvallend uitgebreid. Je kunt trainen maar ook een echte missie vliegen. Je bent wel even zoet met deze gratis versie, die een goed beeld geeft van wat je kunt verwachten.


Voor de mooie plaatjes verwijzen we naar de screenshots.
 

Vergelijkbare artikelen