FANtv-nl-logo-mobile

Splinter Cell - Double Agent (download)

Splinter Cell is al weer aan zijn vierde versie toe. In Double Agent  infiltreert gameheld Sam Fisher in de terroristische organisatie van John Brown.

Het dubbelspel dat je speelt maakt van deze versie van Splinter Cell een compleet ander spel dan de voorgaande delen. Om niet ontmaskerd te worden moet je de rol van "terrorist" overtuigend spelen, maar natuurlijk mag je hier niet te ver in gaan. Het maken van onschuldige slachtoffers dien je zo veel mogelijk te voorkomen terwijl je medestrijders je hier juist toe zullen aansporen. Als je je rol als terrorist te letterlijk neemt zal je door de NSA van je undercover-opdracht afgehaald worden.


Het niveau is - zoals gebruikelijk bij Splinter Cell - pittig. De missies zijn verre van makkelijk, en je dubbele agenda maaakt dat er niet makkelijker op.Gratis demo-versies
Niet één maar twee gratis demo's biedt Ubisoft aan om kennis te maken met het spel. Bij de singleplayer-demo kun je een deel van het Okhotsk-level uit het complete spel spelen. Bij de multiplayer demo speel je één map Dat klinkt wat krenterig, maar de demo's geven wel een goed beeld van het spel.

Vergelijkbare artikelen