FANtv-nl-logo-mobile

Alpine Ski Racing 2007 (download)

Het ski-seizoen begint weer, ook op internet. Gamemaker Jo Wood brengt samen met RTL de game Alpine Ski Racing 2007 uit.Je kunt in de huid kruipen van een ster als Herman Maier of Bode Miller, of je creert je eigen skiër, en doet met deze alter-ego mee aan de World Cup.


Je kunt alle kanten op want er zijn 38 verschillende wedstrijden te skiën in 16 verschillende wintersport-locaties. Deelnemen kan aan zes verschillende diciplines: afdaling, super-G, slalom, reuze slalom, free ride en speed downhill. Deelnemen kan aan losse wedstrijden, aan een World Cup serie, of je speelt een volledige carriere. De eerste wedstrijden ski je daarbij tegen mede-krabbelaren, om via de amateurs de top te halen bij de professionals. Als je dat lukt tenminste.


Twee echte ski-commentatoren voorzien je capriolen van commentaar, waarbij 1.300 verschillende soundbites voor een realistisch sfeertje zorgen. Met het realisme van de beelden zit het ook wel goed. Bekijk de screenshots en de video maar eens.


Gratis demo versie
Om het spel te promoten is er een uitgebreide demo-versie vrijgegeven. Deze laat je als Bode Miller of Hermann Maier deelnemen aan de wedstrijden in Garmisch of Beaver Creek. Je kunt op alle drie de moeilijkheidsniveaus spelen.

Vergelijkbare artikelen