FANtv-nl-logo-mobile

War Front Turning Point (download)

Februari 2007 komt dit spectaculaire spel uit. bekijk nu vast de trailer en download nu vast de gratis demo-versie.

In 1944 ontsnapte Adolf Hitler ternauwernood aan een aanslag. Er zijn veel scenario's bedacht hoe de oorlog zou zijn verlopen als deze aanslag wel was gelukt. War Front: Turning Point van Digital Reality is gebaseerd op zo'n scenario, maar dan wel één die absoluut uniek is. In dit scenario onderhandelen de coupplegers niet over een wapenstilstand, maar slaan met alle kracht terug. En hoe!


De nieuwe Duitse machthebbers blijken niet alleen in alle stilte een staatsgreep voorbereid te hebben, maar ze hebben ook in het geheim een arsenaal aan nieuwe wapens ontwikkeld. Nee geen atoombom (dat zou te makkelijk zijn), maar vechtrobots, op ruimteschepen lijkende superzeppelins en  rugzak-raketten waarmee de Duitse soldaten kunnen vliegen. De Geallieerden krijgen dus onverwachts te maken met een technisch superieure vijand.Gratis demo
Om de gamers vast lekker te maken voor dit spel heeft de uitgever een gratis demo-versie uitgebracht. Het betreft een uitgebreide multiplayerdemo waarbij je voor de Geallieerden, maar ook voor de Duitsers kun spelen. Je kunt via internet tegen anderen gamen, of oefenen tegen de computer. Er is een 1 tegen 1 speelveld beschikbaar, en een 3 tegen 3 veld. Nieuwe wapens kun je ontwikkelen tot het derde technische niveau.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl