FANtv-nl-logo-mobile

Gratis download Timeshift

In Timeshift kun je de tijd stopzetten, vertragen, en je kunt zelfs in de tijd teruggaan. Dit manipuleren van de tijd, maakt van Timeshift een bijzonder originele shooter, waarbij je de tijd kunt controleren.    

Timeshift is een online multiplayer game, waarin spelers manipulatie van de tijd kunnen inzetten tegen andere menselijke tegenstanders.


TimeShift moet 30 oktober 2007 uitkomen voor de PC en Xbox 360. De versie voor de PlayStation 3 hoopt Sierra nog voor de kerst uit te brengen.


Een gratis demo-versie voor de PC is al beschikbaar. Deze kun je hieronder downloaden.


Het verhaal
In het jaar 2025 is oorlogsveteraan Kolonel Michael Swift in de Quantum Labs van de Amerikaanse overheid in Washington DC, waar hij twee van de belangrijkste uitvindingen van de eeuw test. Het betreft een apparaat waarmee je de tijd kunt manipuleren (Codename: Quantum Suit) en een tijdmachine, genaamd Quantum Transporter.


Natuurlijk gaat er bij het testen van alles mis en moet Swift van alle tijdsaspecten gebruik maken om de wereld te redden.  Het is een uniek science fiction verhaal, vergelijkbaar met de verhalen van Jules Verne en H.G. Wells. Gemaakt in samenwerking met een Holywood scenarioschrijver.

Vergelijkbare artikelen