FANtv-nl-logo-mobile

Download gratis versie Crysis

Crysis is een geheel nieuwe first person shooter die is ontwikkeld door Crytek, dat al eerder naam maakte met Far Cry.Crysis speelt zich af in 2019, Je speelt Jake Dunn die met zijn team op een missie wordt gestuurd om een mysterieuze meteoriet te onderzoeken. Deze is terecht gekomen op Spratly eilanden in de Zuid Chinese zee. Op deze eilanden tref je ook Noord Koreanen aan die het mysterie van de meteoriet willen ontrafelen.


Het merkwaardige is namelijk dat de meteoriet tijdens de impact niets op aarde heeft vernietigd. Dan het geen steen uit de ruimte is die op aarde is gestort wordt al snel duidelijk. Het team staat een zeer onaangename ontmoeting te wachten.Het spel is gemaakt met een geheel nieuwe engine, CryENGINE 2.Deze engine ondersteunt o.a. High Dynamic Range Lighting, subsurface scattering, volumetrische, layer en zicht-reikwijdte fogging en real-time belichting en dynamische soft shadowing, wat voor spectaculaire beelden zorgt. Dit spel draait het best onder DirectX 10 en is dus vooral een game voor Windows Vista. Echter, high-end videokaarten die DirectX 9 ondersteunen, draaien het spel ook.


Gratis demo
Hoe mooi en spectaculair Crysis is kun je niet alleen zien in de trailer en aan de screenshots, maar ook door de single player demo te downloaden. Hiermee kun je het volledige eerste level spelen. Zelf voor een ervaren gamer is dat genoeg voor zeker 45 minuten speelplezier.


Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl