FANtv-nl-logo-mobile

Download Sins of a Solar Empire

In de Nederlandse winkels is Sins of a Solar Empire nog niet te krijgen. Je kunt het echter wel vast spelen. Want er is een uitgebreide gratis demo versie te downloaden.


In Amerika is het spel lovend ontvangen. De reviews gaan vergezeld van hoge cijfers, en de verkopen lopen beter dan ontwikkelaar Iron Clad Games had durven hopen.Sins of a Solar Empire is een originele mix van een real-time strategiespel met een 4X-game. Bij dat laatste moet je denken aan een spel als Civilization waarin je een rijk van de grond toe opbouwd, de wereld verkend, en je land uitbouwt. In Sins of a Solar Empire doe je dat ook, maar hier heb je niet de aarde, maar het hele universum als speelveld. Het streven is om een industrieel en militair wereldrijk op te bouwen en via de oorlogen en/of verdragen andere planeten aan je gebied toe te voegen.Gratis demo
De demo-versie is zeer uitgebreid te noemen. Je hebt de beschikking over vier tutorials, twee tot drie computergestuurde tegenstanders, twee kleine en één middelgrote kaart. De games mogen maximaal 90 minuten duren, daarna kun je weer opnieuw beginnen.


De demo is 536 MB groot.

Vergelijkbare artikelen