FANtv-nl-logo-mobile

Leisure Suit Larry Box Office Bust (LSL BOOB)

Één van de allergrootste game legendes is terug. De beroemde Leisure Suit Larry beleeft namelijk zijn avonturen weer op de Xbox 360 en de PC.


Codemasters brengt een kersverse Larrygame uit op haar casual gameslabel FUNSTA. 


 


Leisure Suit Larry Box Office Bust (LSL BOOB) is een grappige adventure game waarin de hoofdrol is weggelegd voor game legende Larry; altijd naarstig op zoek naar liefde, maar steevast op de verkeerde plaats. Ook deze gloednieuwe game loopt weer over van de toespelingen en is een satire op de glitter, glamour en verleidelijke vrouwen van Hollywood. 


De humor maken LSL BOOB tot een game voor gamers van het eerste uur en voor nieuwe gamers die op zoek zijn naar plezier en ontspanning. Leuke bijkomstigheid is dat de zeer gewilde 'achievements' in de game eenvoudig vrij te spelen zijn.
 
Bekende stemmen
De game is ingesproken, of 'ingelachen' zoals ze zelf zeggen, door een groot aantal bekende stemartiesten, waaronder Jay Mohr, bekend van Simpsons, Family Guy, West Wing en Scrubs. Jay kruipt in de huid kruipt van Larry Loveage terwijl Baywatch Babe Carmen Electra, ook bekend uit Starsky & Hutch, de stem vertolkt van Ginger Vitus. Op www.leisuresuitlarrygame.com staan de video's met interviews met beide acteurs.

 


In de film
Natuurlijk draait alles om de anti-held Larry. Hij doet vakantiewerk in de filmstudio van zijn oom en probeert ondertussen naam te maken in 'Tinseltown'. Tijdens zijn werkzaamheden ontdekt hij echter dat een rivaliserende studio van plan is om in de roddelbladen eens flink de vuile was buiten te hangen over de studio van zijn oom. Het is nu is aan Larry om daar een stokje voor te steken en de reputatie van zijn ooms studio te redden.
 
Leisure Suit Larry: Box Office Bust zit vol met pikante humor en prachtige dames en speelt af in een volledig open wereld die je moet verkennen door te 'platformen', racen en door het oplossen van puzzels om zo missies te voltooien. Ook de voor de reeks zo kenmerkende humor ontbreekt niet. Tijdens zijn nieuwe avonturen doet Larry tal van locaties aan die je niet onbekend zullen voorkomen: het zijn stuk voor stuk parodieën op bekende filmsets uit Hollywood. Maar of Larry nu rondsluipt op de 'Bytanic' of cowboytje speelt op 'Beefcake Mountain', hij heeft altijd oog voor de dames.Met adviesverkoopprijzen van €29,99 (Xbox 360) en € 24,99 (PC), is Leisure Suit Larry Box Office Bust een leuk betaalbaar spel. Hier kun je de game aanschaffen.

Vergelijkbare artikelen

© FANtv.nl