FANtv-nl-logo-mobile

New Play Control! Pikmin 2

Pikmin komt naar de Wii. Nintendo heeft het spel voor de GameCube helemaal voor de Wii aangepast.


In de New Play Control!-serie van Nintendo vind je GameCube-klassiekers die zijn aangepast voor de Wii. De titels zijn voorzien van nieuwe functies, nieuwe elementen en belangrijker, een nieuwe spelbesturing. Kortom, een nieuwe uitdaging voor zowel spelers die de spellen nog niet kennen, als spelers die de oorspronkelijke titels hebben gespeeld op de GameCube.



Nieuwe besturing
New Play Control! Pikmin 2 voor Wii is voorzien van een nieuwe besturing, waardoor het leiden van je Pikmin eenvoudiger wordt dan ooit. Samen met de verbeterde 16:9-weergave en wijzigingen in de manier waarop je het spel speelt, zorgen deze verbeteringen voor een bijzonder leuke spelervaring.


Dankzij de Wii-afstandsbediening en de Nunchuk bestuur je Olimar, Louie en de Pikmin die zij leiden op een uiterst intuïtieve manier. Met de richtingsstick van de Nunchuk bestuur je Olimar en Louie, terwijl je met de Wii-afstandsbediening de positie van de schermcursor bepaalt.


Hierdoor wordt het heel eenvoudig om je Pikmin te leiden, bij je te roepen of als groep op een vijand af te sturen. Speciale voorwerpen zoals de Ultra-Bitter Spray en de Ultra-Spicy Spray kun je ook gemakkelijker bedienen. Door simpelweg met de cursor op het scherm te richten en op de 1-knop te drukken, kun je het voorwerp gebruiken.


Een duidelijker beeld
Spelers van het oorspronkelijke Pikmin 2 voor de GameCube zullen merken dat de camera in het spel is verbeterd. Je ziet nu meer van de omgeving en krijgt een beter overzicht van de gevaren die je te wachten staan.


Alle informatie over dit nieuwe spel voor de Nintendo Wii is hier te vinden. Winkels waar je de game kunt komen vind je hier.

Vergelijkbare artikelen