FANtv-nl-logo-mobile

Racerprofielen in Need for Speed SHIFT

Need for Speed SHIFT komt op 17 september op de markt. Het nieuwste spel uit deze succesvolle serie krijgt een geheel nieuwe functie: Racerprofiel.Het racerprofielsysteem biedt gamers een uitbreiding op de levensechte race-ervaring van Need for Speed. Het is geïntegreerd in zowel het speltype Carrière voor één speler als de online multiplayer-speltypen en zorgt voor een dynamische game-ervaring die volledig is gebaseerd op de rijstijl van de gamer. Dit exclusieve systeem is nieuw in het gehele racegenre.Door Racerprofiel ervaart elke gamer een uniek, op maat gemaakte racecarrière die is opgebouwd uit vier belangrijke aspecten van de game:  • Persoonlijkheid - je rijstijl bepaalt of je een reputatie krijgt als agressieve of zorgvuldige racer.
    Succes - net als in elke race is er maar één ultiem doel: als winnaar op het podium staan.

  • Profielpunten - elke keer dat je inhaalt, elke keer dat je een bocht goed neemt en elke keer dat je een tegenstander uitschakelt, krijg je profielpunten.

  • Badges - met deze unieke insignes laat je zien wie je bent in je racerprofiel. Win races en zet topprestaties neer om badges te verdienen.

  • Je racerprofiel verandert constant tijdens het spel: je krijgt nieuwe rivalen, komt steeds voor nieuwe uitdagingen te staan en kunt steeds nieuwe wagens en aanpassingsmogelijkheden vrijspelen. Bovendien blijf je, dankzij het meervoudige beloningssysteem van Need for Speed SHIFT, ook doorracen als je niet aan kop rijdt.


“Met de nieuwe functie Racerprofiel van Need for Speed SHIFT bepalen gamers zelf hoe ze vooruitkomen in de game”, zegt Patrick Soderlund, senior vice-president van EA Games Europe. “In SHIFT bepaal je wie je bent door hoe je je gedraagt achter het stuur.”Need for Speed SHIFT wordt ontwikkeld door Slightly Mad Studios in samenwerking met Black Box en Patrick Soderlund. Het team van Slightly Mad Studios bestaat uit ontwikkelaars en ontwerpers die aan de bekroonde games GT Legends en GTR 2 hebben gewerkt. De PSP-versie (PlayStation® Portable) van de game wordt ontwikkeld door de Bright Light-studio van EA. Need for Speed SHIFT komt in Europa op 17 september uit voor de Playstation 3,de Xbox 360, PC en PSP.

Vergelijkbare artikelen